MyAudio Series 7 708W frissítés

Megtörtént a nagy ajándékozás és a gyerek el is kezdte nyüstölni a gépezetet.

Idegesítő hibája, hogy egy idő után elsötétül ( vagy kékül ) a kijelző és csak a power gomb hosszan nyomására kapcsol ki. ( mondjuk lehet kicsit sok neki a minecraft pocket edition, de azért fut rajta rendesen )

Egyébként aktív (gyerek)használat esetén kb 3 órát bír a masina, de valószínű ez a játék típusától is függ. ( a minecraft asztali gépen se panaszkodhat, hogy ne használná ki a rendelkezésre álló dolgokat… )

A hivatalos oldalon találtam újabb firmware-t, a lustábbak kedvéért itt a cím.
A firmware letölthető ebből a drive megosztásból.

Frissítés menete

Kapcsoljuk ki a gépet

Keressünk egy gombostűt és nyomjuk be a mikrofon résébe. Van ott egy gomb, amit nem is olyan egyszerű megtalálni. Szóval nyomjuk be a gombot és közben csatlakoztassuk a géphez az adatkábel segítségével. Fontos, hogy először a gombot nyomjuk be és csak utána csatlakoztassuk.

Windows 7 esetén felugrik a buborék, hogy Új hardver, de drivert azt nem fog találni…

Az előbb linkelt oldalon ott a frissítő program, a mappájában pedig ott a szükséges driver is.

Ha telepítettük a drivert, nincs más dolgunk mint elindítani a programot, betallózni a letöltött fájl és frissíteni.

Megkérdezi, hogy töröljön mindent, vagy csak frissítsen. Megsúgom, ha sima telepítést választunk ( No gomb ) akkor is elbúcsúzhatunk a telepített cuccainktól. YEAH

Újraindítás után érezhetően gyorsabb lett a rendszer. De ez lehet csak azért van, mert üres… A telefonról szekcióban nem sok szám változott, de reménykedjünk, hogy frissebb a cucc.

Pár óra ráfordításával találtam olyat, hogy a masina elfogadja az EKEN T02 firmware-t is, de miután feltelepítettem a myaudio firmware-t, már nem akarta frissíteni, mondván, hogy a legfrissebb verzió van fent.

Frissítés – 2013.06.16

Ma frissítettem a 2013.05.16-án megjelent firmware-rel a masinát, a menete a már fentebb leírtak alapján működik. Amit már hozzászólásban is jeleztek, hogy usb driver csak Windows 7 32bit-re van. Szerencse, hogy az asztali gépen az volt…

Nem igen használtam a tabot eddig se, de amíg telepítgettem a programokat, volt 1-2 fagyás, szóval nem tudom, hogy pontosan mit is javítottak ezzel a frissítéssel. Lehet a kék színű fagyást cserélték le fehérre, mert nekem hirtelen ennyi változás tűnt fel. 🙂

Kedves Programozó!Egy kérdésem lenne, nagyon megköszönném a segítséget!A problémám a következő:az adott honlapon található frissítést letöltöttem, telepítési útmutató szerint jártam el, szépen végig futott a frissítés, azonban a végén kiírta,hogy updated failed, azóta a Tab PC nem veszi fel a töltést, valamint be se lehet kapcsolni. A kérdésem az lenne,hogy vigyem vissza a gépet, vagy esetleg van valami praktika,ami hasznos lehet?Köszönöm szépen a segítséget a 11 éves kisfiam nevében is:)
Kedves Szilvi! Valószínű annyi a bibi, hogy a letöltött frissítés nem jött le teljesen. Érdemes lenne ismét letölteni és kipróbálni újra a frissítést. Ami még előfordulhat a frissítésnél, hogy a Windows ( 7 esetén biztos ) nem akarja újra felismerni az eszközt frissítő állapotban. Én ezt azzal küszöböltem ki, hogy másik usb portba dugtam be és ismét beállítottam a megfelelő drivert. Remélem tudtam segíteni, végső esetben pedig vissza kell vinni. Garanciavesztéssel nem jár a frissítés, hiszen a gyártó ad rá lehetőséget.
Üdv Admin! Remekül sikerült az ujratelepités, amit azért követtem el hátha elökerül a magyar ékezetes virtuális billentyüzet. Más tableteken alapból ki van téve az ékezetes betü. Ötlet?
Üdv!
AnysoftKeyboard és a kiegészítő Magyar AnySoft Keyboard hozzá?
Szia
Én még nem találtam meg a gombot se :( azért keresgélem. Azért frissítenék hátha kicsit stabilabb lenne a wi-fi. Sajnos elég sokszor eldobja vagy ha van is nagyon lassú. Pedig a net jó. A szobámban is wi-fi-s usb stickkel veszem az adást és telefon se szakad le soha, de a tab az igen. Ötlet?
Szia
Nekem is kellett egy kis idő, mire meglett a gomb. Nem tudom, hogy a wifi kapcsolatot javítja-e, de hátha.
Sajnos a játékok közbeni fagyást ( valószínű túlterhelődik ) nem javítja a frissítés sem…
Közben sikerült a frissítés, de a net továbbra is elég rapszodikusan működik. Játék közben nekem még nem fagyott le. Igaz nagy játékokat nem futtatok rajta. NFS Most Wanted leáll. A GTA 3 ugyan megy, de laggol mint az állat :) Gondolom nem erre a kategóriára való.
Én minecraft-ot futtattam rajta, vagyis unokaöcsém. Egy darabig megy, aztán meghal, de ennyi pénzért ez legyen a legnagyobb bajom. Talán lesz később valami custom rom, ami segít ezeken a hibákon…
heloo no lefagyot a gepem ,a frissito softot letoltottem de nemtudom howa rakjam a usb drivert a w7 , mar vegem van. valakyyyyyy
Talán ez segít: http://www.regen.hu/win7/win7driverfrissites.html
Kedves Programozó!
Én már háromszor letöltöttem a firmware-t és többször próbáltam frissíteni is a MyAudio Tablet Series7 708W gépet. Minden esetben elmegy a frissítés 53%-ig, utána vissza nullára és kiírja, hogy “Updated failed: 0x163 és még krix-kraxok”. Mit tegyek?
Ezt írja ki egészen pontosan: Update failed : 0x163 ÉŐдʧ°Ü3
Lehetséges, hogy nem töltődött le rendesen a firmware. Annyira lassú szerverre van rakva, hogy nálam is a második alkalommal töltődött le a teljes fájl. Érdemes másik böngészőből is kipróbálni, mert chache-elődhet.
Negyedszerre sikerült! Hihetetlen! Köszi!
Sziasztok,
Köszi a fenti linket kedves 1Programozó, ezt valamiért a gyári honlapon sehogy sem találtam.
Kis update, hátha más is szívott vele: Windows 7 64 bites verzióra nem jó a mellékelt USB driver. Kell hozá egy 32-es win.
üdv, zsaca
Szia Admin Néhány hete vettem Myaudio series 716w tabletet. Ezt bővítettem egy 4GB micro sd-vel. (Egy régi nem használt telefonból) Ugyan még nem frissítettem, sikeresen telepítettem fel néhány progit pl. skyke-ot, VLC videó lejátszót ez utóbbit azért mert a PC-men lévő TV kártyáról élő adást tudok nézni wifin keresztül. Ezek jól működnek.A problémám akkor kezdődött mikor az E könyvet fel akartam olvastatni magyarul.Telepítettem az agyondicsért SVOX progit, és a hozzátartozó magyar hangot (a bemutatkozó hangzás gyönyörű). Képtelen vagyok alapértelmezettként beállítani az SVOX-ot . Kérlek segíts megoldani ezt a gondot. MYHELP -nél azt mondták valami más lehet alapértelmezettként beállítva, de nem. előre is köszi. József
Szia!
Én még azt se tudtam, hogy van ilyen… Nem lehet, hogy a program nem szereti az ICS-t? A képek alapján eléggé előző verziós kinézete van.
Köszi az infót
Szia! Köszönöm, hogy foglalkoztál a problémámmal. A kérdésedre nem tudok mit mondanom. Állítólag mobilra működik ICS-n, de erről személyesen nem tudok meggyőződni, mert nincs ilyen telóm!
Üdv. József.
Kedves Programozó! Egy myaudio series 7 16gb tablete van a gyereknek. Bekapcsolta a hangvédelmet, de szólt a tv és nem tudunk sehogy se belépni mert hangazonosítót kér.Meglehet odlani ezt a problémát valahogy? Segítségét előre is köszönöm!!
Kedves Tamás!
Ilyenkor kellene hard resetet csinálni. A mobilaréna fórumán olvastam egy olyat, hogy kikapcsolt állapotban kell vagy a kikapcsoló gombot és a hangerő felt nyomva tartani, vagy a kikapcsolót és a hangerőt le.
Esetleg egy firmware frissítés segít, mert olyankor törlődni szokott a teljes rendszer.
Köszönöm!! A firmwire frissitést hogyan tudnám megcsinálni? A gépről megoldható lenne?
Előre is köszönöm!!
Pont ez a cikk írja le a lépéseket :)
Hello.Benyomtam a gombot és csatlakoztattam az usb kábellel,de nem csinál semmit,mi lehet a baj? windows 2002-m van
Többször érdemes próbálni, mert nem mindig érzékeli a tab, hogy mit szeretnél. Próbáld ki másik USB porton is.
Szia.Én is neki kezdtem a frissítésnek de ahogy elinditanám nekem a progi egyböl nem válaszol.Letöltöttem a programot már 4-5 alkalommal de semmi.A rendszerem win7 32bit.Pedig mindent ugy csinálok ahogyan kell.Kérlek válaszolj mihamarabb.Köszönöm.
Na csak sikerült megcsinálnom.De most szinte alig reagál a kijelző az érintésre.Ilyenkor mit lehetne még csinálni?
Na mostmár nem tudom mit tegyek mert a kijelző kalibrálása teljesen szar.Hogyan lehetne ujra megfelelően beállitani.Kérlek segits.
Próbálj egy gyári visszaállítást. A beállításoknál találod. Ha az sem segít, akkor édemes újra frissíteni a cuccot.
Újra frissítettem már 3szor.Nem segit kb. 3 centis az eltérés a kijelzőn.Nincs véletlen valami olyan program amivel kalibrálni vagy beállitani a kilyelzőt?Alig lehet belépni bárhova is.Segits valamit.
Szia!:) Nekem olyan gondom lenne hogy nem tudom csatlakoztatni a windows 7-hez a gépet mit tegyek?:)
Szia!
Jó kérdés, a hétvégén ránézek, hogy pontosan hogy lehet megoldani. Egy alternatíva, amit én telefonon használok, hogy feltelepítettem a dropboxot a gépre meg a telefonra és így a gépről a dropboxba másolt cuccokat szépen le tudom szedni a telefonra. Persze ez mondjuk zenék / filmek esetén járhatatlan, mert ki akarna több száz mega (giga) adatot így átmozgatni…
Üdv. Nekem is elszállt az érintő kijelző úgy 5 centit :( Nem találok rá megoldást.Bár nagyon úgy érzem a hivatalos fw a hibás!ugyan is a megvett készülék is érdekes.Adobozon a gép széria 708r/m viszont a képen a használati utasításon és a dobozban 708w van.Valakinek sikerült már közületek a kijelzőt újra kalibrálni?Vagy van másik fw a géphez amivel rendesen érzékel?
Hali! Próbáld ki az R-hez tartozó firmwaret: http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708R/
Azt nem engedi valami hiányzó script miatt a LiveSuit. RKBatchTool-al pedig nem tudom telepíteni a drivert mert valami crane-evb ezközt lát a pc.Valami ötlet? Vagy más módszer is van a 708r fw telepítésére?
Tehát ez alapján nem tudom az fw-t telepíteni mert nincs mihez lőjem a drivert. http://media.myaudioworld.com/28/28187/34158.pdf
A crane-evb lesz az. A beállításoknál talán a kernelnél is írja ezt a szöveget. Azt még mindenképpen próbáld ki, hogy egy másik usb portba dugod a tabletet, mert akkor annál ismét meg fogja keresni hozzá a drivert. Nekem is legalább 3 porton kellett vándorolnom, mire sikerült egy normális frissítés.
Köszi próbálkozom.Az ezközkezelőben látom ezt a crane-evb-t.de nem lehet drivert tenni hozzá.
Na meg nem tiszta hogy recorvery modban legyen a gép vagy csak ki/be kapcsolva,,?
Valószínű recoveryben, mert akkor lehet csak frissíteni dolgokat
SD kártyáról nincs valami mod hogy tudjam frisíteni mint 708w esetében?Nem tudok ezzel a crane-evb-driverrel mit kezdeni :( a winfos nem tudja telepíteni mindíg ezt kapom.6 usb porton próbállom :(
Ezt próbáld ki: http://m.mobilarena.hu/tema/myaudio_series_7_tablet/hsz_817-817.html Elég jónak tűnik első látásra
eh, a vége viszont elég szomorű…
Ez a megoldás a 708w fw feltételére jó. :( a 708r image-t nem fogadja el a cucc mondván valami scrypt hiányzik.ezért vadászok alternatív megoldást hogy a 708r fw-t fel tudjam tolni a masinára.most ugye a 708w van rajta mivel az a gép.bár ez érdekes sztori :)
mostmár elkezdi telepíteni a drivert de nem lesz jó.kod10 hiba és semmi változás :(
felment a driver :)viszont egyik porton sem érzi a gépet.usb hibakeresés offolva.
Yeah :D
én is így reagálltam.de el is múlt a lelkesedésem….RKBatchTool nem érzi a tabot….
és a livesuit?
az meg mikor a reset gombal indítom a tabot a 50003.img-re kiírja hogy invalid image.Valami scrypt nincs benne.de valahogy lehet recorveryből is sd kártyáról csak nem tudom hogy.
Próbáld mégegyszer letölteni az img-t, mert lehet csak eldobta a böngésző a letöltés közben. Elég lassú szerverről lehet letölteni. Az sd kártyás telepítésre meg csak azt a linket találtam, de az is túl jó, ha utána elromlik a képernyő…
valami van a 708w image fileban mert azt nem véletlenül kell másik cuccal a gépre tolni.708w fw-t sd kártyáról frisítettem.az lőte el nálam is a kijelzőt.ezért is akarnám feldobni a 708r-t mert a gép tuti csak külsőleg 708w.
Lehet megérné visszavinni. Hátha adnak egy normális w-t
A vicc hogy 4hetes gép!Mejelenés beálításoknál hibával mindíg leállt!Felmentem a myaudio oldalára leszedtem a hivatalos fw-t 708w-hez mivel a gép úgy néz ki és a használati utasításon is ez a név szerepelt!(dobozon kis papírfecnin 708R/M van!)frisítettem és azóta szar a kijelző.ezért írtam hogy a gép belseje tuti nem 708w ha a ahhoz tartozó fw el cseszi.legaláb a 708r hez találnék memokris frisítést de nincs :(
Akkor simán vidd vissza. Pár helyen olvastam, hogy kérdés nélkül cserélik az ilyeneket, mert elég sok a selejt…
félek beleköt a fw cserébe!Bár hivatalost tettem rá.elvben nem veszi észre mivel minden ugyan az myaudio logo stb.szerintem a gari csak más fw felpakolása után ugrik:
Na meg itt csak egy flag szervizbe tudom vinni holnap :(
Meg itt nem történt semmi nem hivatalos dolog. Nem arról van szó, hogy “felnyitottad” a rendszert és egy másik rendszert pakoltál bele. Egyszerűen csak frissítetted a hivatalos oldal alapján.
azt nem tudod véletlenül hogy a rom image-t mivel lehet megnyitni?a tartalmát beletenném zip-be és fel sd karira.recorveryből hátha frisít.
feladom.szerviz vagy beton……………
Nagy valószínűséggel ez már alapból egy csomagolt fájl, de még nem kukkantottam bele…
Mármint, hogy ez egy zip vagy tar lehet, csak át van nevezve
Sziasztok tudna nekem valaki segiteni?MIndent a leirtak alapján csinálok, a frissítő program nem látja a tabletet.Mi lehet a megoldás??
Nekem ugyanez van, de xp-n se működik:D
Prábálltam nyitni átnevezni de nem megy.A közelemben egy flagszerviz van az meg elhajtott ő nem dolgozik myaudionak.Nem tudom mit évő legyek.Nem tudom ott leadni ahol véve lett a termék mert messze van.
Na…..Leadtam szervízre a tescoban.Kiváncsi vagyok meddig ülnek majd rajta Miskolcon.
Tisztelt programozó! Azért frissitettem a 708w met mert nagyon lasu volt, frissités után vilámgyors lett ideig óráig de újra ugyan olyan lasú nem használok rajta sok mindent csak facebook twoo meg egyéb komonikációs eszközöket zenelejátszó meg ijesmi de ha meg nyitok valamit akkor egy ideig tölt és kirak egy pici fekete ablakot az adot alkalmazás felé és az áll bene hogy az alkalmazás nem válaszol bezárja? várakozásra katintva idövel használható a dolog de nagyon idegesitö szinte mindenalkalmazásal ezt csinálja mi erre a megoldás? köszönettel Péter
Kedves Péter! Ha nincs szükség a folyamatos szinkronizálásra, akkor azt érdemes lekapcsolni. A fejlesztői menüpontban pedig korlátozható a háttérbe futó alkalmazások száma
Nekem az a fura, hogy a telefonom is gyorsabb mint a lányom tabletja /Xperia p/. Karácsonyra kapta, főleg netezik rajta, de még opera altt is folyton laggol a kütyü. Próbáltam frissíteni win7 alatt, de rá kellet jönnöm, hogy nem álltak a helyzet magaslatán a programozók, de ahogy olvasom lehet jobb is, hogy így maradt. Kérdezném nem-e tudja, hogy erre a tabletra a JB kifog-e jönni? Vagy azt a gyártók döntik el, hogy kiadják-e a frissítéseket a termékeikre? Mert a mobilarénán 13 hónapos kötelezettséget olvastam a telefonra, a készülék kiadásától számítva, mondjuk erre most volt JB frissítés.
nem valószínű, hogy jönne ki hivatalos JB. Mondjuk én annak is örülnék, ha stabil ICS lenne rá…
Üdv! Neked melyik usb driver működött, mert nekem se a livesuit-ost se a rockusb-t nem fogadja el. Szintén olyan tabom van amit 708W-nek árulnak és a hátulján 708R/M cimke van ragasztva. XP prof 32 bit-en próbáltam.
Szia
Valaki itt írt egy JB verziót amit feltettem a 718W-re. Tényleg marha lassú volt, ezért gondoltam megy vissza az eredeti. Ember tervez MyAudio végez. Kikapcsoltam, de be már nem kapcsol. A töltés se megy. Sötét a kép. Ötlet?
Szia, próbáld meg resettel indítani, csak másik USB-be dugd be. A másik rendszer drivere miatt lehet rosszul ismeri fel.
Meg ne kérdezd, hogy csináltam, de beindult. SD kártyáról nem volt hajlandó frissíteni. A LiveSuit meg elkapta így kaptam az alkalmon és visszatettem a gyári ICS-t. Amúgy az a JB nemcsak lassú, de még csak nem is ott érzékel az érintő ahová koppintasz. Senkinek nem ajánlom. Rengeteg ROM-ot kipróbáltam ma és szinte mindenhol az érintő nem ment.
Egész délután nyomkodtam össze-vissza és néha beindult, de a legtöbbször nem. Semmire nem reagált, még a töltésre sem. Most este valami csoda folytán a LIve Suite felismerte és azonnal flasheltem.
Ha jól látom jött új hivatalos rom hozzá a napokban.Bár én nem merem frisíteni mivel az elöző hivatalos rom is tönkre vágta az érintőkijelzőt.1 hónap szervíz után viszakaptam frissen de a tetvek a gyorsan merül hibát leszarták.skype hívásnál 20 perc 100%-ról és óver. :( Nem tudom ők milyen rom-ot dobtak rá de most pontos az érintő panel.Lehet azt a rom-ot tették most ki az oldalukra?
Pont a hétvégén tűnt fel nekem is, de sajnos nem volt időm kipróbálni. Majd lehet a következő hétvégén frissítek egyet, hátha javul valami…
Írd már le légyszi a tapasztalatokat utána.Bár ha neked eddig nem volt gond a frisítéssel akkor lényegtelen.
Sziasztok! Myaudiosieres7 708w nem is meri fel az sd kártyát!
A Beállításoknál a Tárhelynél jelzi, hogy van sd kártya? Ha igen, akkor ott tudod formázni is. A másik lehetőség, hogy gépen megformázod fat32-be és úgy próbálod ki újra.
Üdv. Kezdő tabletező vagyok. A Wi-fi-kapcsolatnál azt írja, hogy “hatókörön kívül” akkor a PC-ben van a hiba? Mit kellene beállítanom? A másik kérdésem, hogy mobil-internettel nem tudok csatlakozni a netre ennél a taipusnál? Kössz!
Szia
A hatókörön kívül csak annyit jelent, hogy a Tablet nem érzékeli a WiFi-t. Valószínű túl messze van a routertől, vagy úgy van beállítva, hogy ne látszódjon.
Az alábbi stickek használhatóak: http://mobilarena.hu/tema/myaudio_series_7_tablet/hsz_305-305.html
Üdv
Nekem egy 708AG hez lenne szükségem driverhez mivel az oldalon csak a frissítéshez valo usb driver van. A PC fel ismeri a tabot az eszközkezelőben ,de nem tudok drivert installálni (hiba kod),a letöltöt driver t nem fogadja el a gép(a windows nem talál az eszközhöz ilesztö programot a megadott helyen). 32,64 bites rendszeren is probáltam.A driver betöltése után több RK lehetőség is van,de mindenre kod10 jön.
Csáó! Kérlek segíts!!!!!! Nem ismeri fel sehogysem a gép, akármelyik portba dugom és akármelyik drivert szedem le, nem műküdik. Kérlek segíts milehet a megoldás?
Hali!
Mármint egyáltalán nem ismeri fel, vagy a reset gombos nyomvatartós indításnál nem?
Sziasztok honan lehet letolteni myaudiotab hoz update zipet recoverybol tudmamcsak frissiteni! Koszi
Szia!
Próbáld ki ezt a leírást: http://mobilarena.hu/tema/myaudio_series_7_tablet/hsz_817-817.html
Üdv! Letöltöttem a frissítést, de se mappa se driver, csak egy lemezképfájl.
Najó, meglett a program, most viszont olyan hibaüzenetet kapok, hogy nem talál eszközt…
Próbáld újra a reset gombot benyomva csatlakoztatni a géphez
Volna egy olyan bajom hogy van nekem egy myaudio series7 708R tabletem,bekapcsolás után elér az android feliratig,onnan sehová sem tovább,semmit sem tudok vele kezdeni,és a számítógép nem ismeri fel(Windows xp) hiába szedek le mindenféle usb drivert hozzá,és telepítem fel,egyszerűen semmit sem használ.Amikor elér az android feliratig,akkor látja a számítógépem,de egyszerűen nem tudja sem megnyitni,sem kezelni mint háttértárolót,Eddig semmi baja sem volt.Nincsen valami megoldás a frissítésére vagy helyreállítani vagy letörölni róla a rendszer és teljesen újratenni?Amíg a pc probléma fenn áll hogy nem ismeri fel,mit tehetek vele?Nincs valami billentyűkombináció,mert neten sem találtam hozzá.Tegnap óta áll fenn a probléma,amióta fel akartam volna tölteni és játszani rajta picit. Választ előre is nagyon köszönöm vagy e-mailben: simonandras9221@freemail.hu vagy akár itt is.
és a reset gombos kombinációnál sem ismeri föl,abszolút semmit sem reagál rá a gép.
Ezt próbáld ki, hátha segít: http://mobilarena.hu/tema/myaudio_series_7_tablet/hsz_817-817.html
Sziasztok nekem is van egy myaudio 708w nem használok rajta sok mindent csupán csak netezésre mozzila és az fb kliens twoo kliens és mégis örületesen lasu olya anyira hogy ha megnyitok valamit pár másodperc után az fogad hogy program nem válaszol bezárja? várakozás jelentés ok ijenkor várakozást nyomva kb 1-2 perc után bejön a program de akkor is elöfordul néha hogy ugyan ezt be adja vissza és akkor megint csak várnom kell szoval igy elég gáz használni mi erre a megoldás vagy a tietek is ijen örület lassú? egyszer már frissitetem egy idejig gyorsa azt újra belasul köszönöm elöre is
kössz!
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy myaudio 7 tabletem, be nem támogatja a wifi hotspot-t. Ezen Android 4.0.3 van, ha jól látom. A kérdés az lenne, hogy frissítéssel lehet orvosolni ezt a problémát, vagy egyáltalán nem képes erre ez a tablet?
Röviden: Szeretnék hotspot szolgáltatást elővarázsolni belőle.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hali!
A frissítéssel se lesz benne ilyen szolgáltatás. Talán valamennyivel stabilabb lesz utána, de semmi új szolgáltatást nem ad.
Üdv.Ismét hozzám került egy ilyen csoda.És az előző végett nem merem frisíteni.Félek megint elcsúszik az érintés rajta….

Sziasztok! :)
Olvastam itt különböző frissítési problémákról a 708W (708R/M is kompatibilis) készülékkel kapcsolatban. A frissítési folyamatból a PC kihagyható, ha készítünk egy Service SD kártyát a PhoenixCard program segítségével, így a folyamat gyorsabb lesz, és nem kell szórakozni a driverek telepítésével. Amire szükségünk van, az egy MicroSD kártya, ami 512Mb-nál nagyobb, ezt érdemes lesz erre a célra fenntartani, így csak egyszer kell elkészíteni, valamint szükség lesz még egy eszközre (MicroSD kártya olvasó, USB 3G modem, vagy mobiltelefon, stb.) amivel a kártyát a PC-re csatlakoztatjuk USB háttértárként. (egyes mobiltelefonoknál lehet probléma)
FELHASZNÁLÁS SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!
A Service kártya elkészítése:
Töltsük le a készülék firmware-t. http://myaudioworld.com/mysupport/firmwarek/Series-7-708W/
Töltsük le a PhoenixCard programot: https://www.dropbox.com/s/62f9mmzwofj1cc1/PhoenixCardV306_2012_03_02.rar

 1. Formázzuk meg a MicroSD-t Fat32-re.
 2. Jegyezzük meg az SD kártya meghajtó betűjelét.
 3. Csomagoljuk ki és indítsuk a PhoenixCard programot.
 4. [ Disc ] legördülő menüből válaszuk ki az SD kártya betűjelét.
 5. Az [ Img file ] gombbal tallózzuk be a letöltött firmware-t (50004.img)
 6. Kattintsunk a [ Burn ] gombra, a folyamat elindul, jó darabig eltart, várjunk türelemmel.
  Ezzel a kártya elkészült.
  Service kártya használata:
 7. Tablet-et teljesen töltsük fel!!!
 8. Kapcsoljuk ki a készüléket, ne legyen töltőn se!
 9. Helyezzük be a Service SD-t.
 10. Kapcsold be a készüléket.
  Ekkor elindul majd egy zöld folyamatjelző csík, várd meg míg lefut, addig ne nyúlj semmihez, ha elindult a Tablet teljes rendszere, akkor a Service SD-t távolítsd el, és ne helyezd vissza esetleges format után se, mert az SD rejtett partíciót tartalmaz!
  SD kártya visszanyerése (rejtett partíció törlése) :
 11. Formázzuk meg a MicroSD-t Fat32-re.
 12. Jegyezzük meg az SD kártya meghajtó betűjelét.
 13. Csomagoljuk ki és indítsuk a PhoenixCard programot.
 14. Kattintsunk a [ Format to Normal ] gombra, ezzel kész, az SD kártya újra a megszokott módon használható.
  BlueTrack
  Forrás: Saját magam Letöltések: MyAudio honlap, saját dropbox fiók. A fájlok vírusmentesek!
  (c)2013 Budapest, BlueTrack
Felhívnám mindenki figyelmét arra, ha valaki olyan problémát tapasztal, hogy az érintőpanel töltés alatt hibásan működik, az nem szoftveres probléma, hanem a silány minőségű töltő által keltett interferencia okozta hardveres hiba! A töltőt azonnal cseréld le! Én jelenleg a Vodafone R206 mobil wifi router töltőjét használom (Huawei gyártmány), nem melegszik, és 1A teljesítményű, a hiba megszűnt!
én is így jártam van egy egyszerű megoldás power+fülhalgató gomb együttes lenyomásával életre kel….
kedves programozo nekem egy win7 64 bitem van és nem ismeri fel a usb betalozom neki a drivert de azt irja nincs benne
Sajnos csak 32 bites drivert adtak ki
Sziasztok! PH fórumán találtam egy módosított 4.1-et ( JB ) ami egy ConCorde-é volt eredetileg. Feltettem a 708w-re és nagyon beindult tőle a gép. Nem használom rég, de eddig jónak néz ki. Köszönet érte Sniper888-nak. Letöltés: https://docs.google.com/file/d/0B9rQnSMwuWF4bzUyc2NweWdYSHM/edit?pli=1
Frissítés szokásos módon LiveSuite-al. Előtte mentsd le ami kell !!
A fényerő máris jobb lett. Jobban mondva végre rendesen állítható :) Többiről most nincs infóm, mert jelnleg wi-fi sincs itthon :( De talán egy NFS Most Wanted-et rá tudok tenni anélkül is.
Jól hangzik, holnap ki is próbálom. Köszi
megoldas ha valakinek 64 van nekem van masik progim ugyanez csak 64hez es mukodik :)ha kell mailba el kuldom ,vajon tudja kezelni a sim tamogatást a tablet ?

Sziasztok! Kipróbáltam tegnap a Concorde-os 4.1.1 romot, de még aznap este le is szedtem.
A gyári legfrissebb ICS 4.0.4-hez képest számomra zavaró volt a vastag állapotsor (az óra mellé alig fér ki pár ábra), illetve az ikonok is csak elsőre tűntek szimpatikusnak a nagy méretükkel. Nehezebben kapcsolódott be, rendre csak a sokadik gombnyomásra volt hajlandó “felkelni” (vagy csak én voltam türelmetlenebb?).
Tettem egy próbát a FaaastJB-v1 nevű rommal is, szintén LiveSuit-on keresztül, viszont driver problémák miatt egyáltalán nem érzékelte az érintéseket a kijelző, és még el is volt csúszva. OTG kábellel, egérrel kezelve tudtam kipróbálni. Az állapotsáv és az ikonok mérete, mint a gyári romnál. Ha egy kicsit több időm lesz, összevadászom hozzá a megfelelő meghajtóprogramokat. Lehet, hogy csak a kevés tapasztalatom miatt, de ez után a rom után csak sokadjára sikerült visszatuszkolnom bele a gyári rendszert.
Nektek az adb hajlandó backupot csinálni a tableten? Nekem csak a lementés ment, külső programmal (Simpleadbbackup), vissza már nem tette.
További kellemes ünnepeket!

Márk

Mivel mostanság nem igen nyúltam a tabhoz, így nem tudtam, hogy mennyire javított a dolgokon. A nagyobb állapotsor és a lassabb betöltés( indulás és beállításoknál egyaránt ) nekem is feltűnt. Talán a wifit se akarja tökéletesen kezelni ( ami csak annyit takar, hogy alapból ki van kapcsolva indulásnál ), viszont a gyereknek nem sikerült azonnal lefagyasztani a játékkal.
Valószínű a rom nagyobb felbontáshoz készült
A vastagabb állapotsáv szerintem a dpi beállítással állhat szorosabb kapcsolatban, csak azt találomra inkább nem állítgatnám, sikerült már térdre kényszerítenem ilyen művelettel a tabletet.
Sziasztok. Nekem semmi lassulás nem tűnt fel. Az indulás gyors, kivéve az első (természetesen) a menü és lapozgatás villámgyors lett a gyári ICS-hez képest.Nem akadt meg, pedig LIVE háttér van kinn. A fényerőt végre be lehet állítani. A tesztelt játékok jól futottak (már leszedtem őket). A wifi-vel nehezebb dolgom volt, mert itthon most nincs net, ezért lementem a házak közé és elkaptam egy nyitott hálózatot egy panelházból. Szerintem jobb lett, bár ennek a tabnak nem szoftveresen vacak a wifi-je. A felbontás tényleg fura, de tab életre kelt és használhatóbb, mint a gyári romokkal. Úgy látom, hogy hiába egy márka és típus lényeges különbségek lehetnek közöttük. Az én töltömmel semmi gond például. Nem fagyott a képernyő sose töltés közben. Nekem ez a rom bevált. Persze ha van másik kipróbálom majd azt is. Márk. Ehhez a JB romhoz se voltak driverek. Sniper888 csinálta a PH fórumról. A Tablet Series 7 topikban megtalálod. Ha regisztrálva vagy kérd meg egy PM-be, hogy küldje el neked a 708W drivereit. Vagy ha akarod elkérem én.
Szervusz, köszönöm a választ! Írtam neki.
A legközelebbi rom-cserénél szerintem már egy komplett, CWM-ben visszarakható biztonsági mentést fogok készíteni. ClockWorkMod-ot milyet használtok, ha használtok a tablethez?
Helló
a trükk ami nem is trükk, a jb romhoz a drivereket, a gyári 4.0.4 es rombol szedtem ki, meg ami alapbol benne volt a jb romban :D
a lényeg ha valakinek kedve lenne vele szórakozni: -első lépés kell a gyári rom myaudio weboldalán megtalálható.. - második, hogy Dragonface progi (http://www.concorde.hu/forum/index.php?topic=429.0) -harmadik, egy kis rom buhera, tanulmányozás..
-driverek vendor/lib mappában -rendszerkonfigot, emeld át a 4.0.4 ből.. -init.rc ben a drivereket kell megadni, de lehetőleg csak a drivereket, tegyétek bele, mert eléggé könnyen el lehet rontani a romot vele, én sokszor jártam úgy hogy a bootolásnál megállt.. -ha ezek megvannak, akkor még akkor még camera amit a gyáriból a system/etc-ben lehet megtalálni asszem xml fájl benne vannak a camera típusa stb.. most nincs előttem a rom, csak emlékezetből írom..
röviden tömören, ezekkel a dolgokkal, tudtok magatoknak működő jb csinálni…
a driverek cserélgetésével vigyázzatok, ha valami nem jó a rom megáll a bootnál.. végül is asszem a ft5x_ts, és ft5202_config kell a tapi működéséhez, sp0838 meg a kamera..
Jó mókolást mindenkinek!
Én semmilyet. Alaőból alig van valami a tabon. Max olvasok, néha egy Hill Climb Racing azt kész :)
Ezt jól megírtam :)
nekem csak az tetszet a gyaritol hogy van benne talk sajnalom hogy a gyariba nincs :(
Szia Nagy segitséget kérnék, myaudio series7 tabom van..és a gond ott kezdődik hogy ma kaptam frissen és barátnőm kezébe vette és ugy elnyomkodta hogy semmire nem reagál.. a képernyő sötét, mintha kilenne kapcsolva kapcsolgattam nyomkodtam és néha lehet hallani hogy érzékeli szóval szerintem csak a fénybeállitást nyomhatta el..de sajna nem vagyok egy nagy zseni és láthatatlanban végkép nem tudom vissza állitani valami tipp? előre is köszi a segítséget
Szia. A frissítés gyári állapotba állítja a tabot. Ha nem csak a fényerővel lenne gond, akkor nagy valószínűséggel azon is segít
Hello!Kerlek segitsetek!708W van livesutnal ismeretlen eszközkent latja a tabot!!!Mit lehet tenni??
Köszi
Probaltam a drivert ami a Livesuitba volt felrakta de utanna is ismeretlen ha radugom!!!!
Sziasztok windows 7-en miért nem tudom meg csinálni a frissítést ?
Kedves Programozó! Kéne egy kis segítség minél hamarabb.Leakartam tölteni egy játékot,de a tabom lefagyott.Mikor bekapcsolódott csak a fotók,zene és egyébb alap fájlok voltak csak rajta.A többi mind eltűnt beleértve a telepítő fájlokat.Nincsen semmilyen Play Áruházom se.Mit tegyek?
Szia!
Érdemes az itt leírt frissítést kipróbálni, ez tartalmazza a play áruházat is.
Szia! Myaudio 704O típusnál hogyan lehet firmware-t frissíteni, mert a gyártó oldalán leírtak szerint kikapcsolt állapotban a számítógép nem látja az eszközt. Bekapcsolt állapotban az rockchip batch tool nevű progi érzékeli az eszközt, de nem tudja valami miatt frissíteni a firmware-t.Vista 32 bites op.rendszerem van.Próbáltam a neten utána nézni,de nem találtam használható megoldást.
szia nekem az lenne a problemám. hogy van ez a myaudio series 7 tabletem. de az android töltésnél nem megy tovább. tehát bekapcsolom és bejön az android írás, és fénylik ahogy ugye tölt a rendszer be. de tovább sose ment még. ugy kaptam. ingyen. megkérdezném igyis tudom frisiteni vagy nem? és mivel tudnám megjavítani???a vállaszt légyszives emailre küld.
Sziasztok, nagy gondom van. Frissítés közben áramszünetbe futottam, és most nem ismeri fel az eszközt a gép. Hiába nyomom a resetet és csatlakoztatom az összekötő kábelt. Mit lehet tenni?
Szia! Próbálj ki egy másik usb portot. A windows minden usbje külön szereti a drivert telepíteni, hátha egy másikon látszódni fog.
szia, olyan gondom van, hogy újratelepítés óta mnem látom a 8GB-os belső memóriát. Mi lehet a gond? 708QA
Szia, próbáld gépen megformázni a kártyát.
Windows vagy android újratelepítés óta nem látod, magán a tableten, vagy windowsból? Én nemrég jártam úgy, hogy a bekapcsolt usb-háttértár ellenére Windows 8.1 alatt csak médiaeszközként, tehát nem önálló meghajtójellel ellátva láttam csak a tabletet. Egy driver törlés majd újracsatlakoztatás után helyreállt a rend.
Szia! Nekem is ilyen a tabom és nekem sem lehet magyara állitani de cseréld ki a bilentyüzeten a betüket a melyiket akkarod!
Ugyan olyan a tabom mint nektek de nekem semi baja csak ani hogy néha akadnak a játékok mint béldául a neeed for speed most wanted ! de nem csodálom csak egy 8gb sd kártya van bene!.
Én egy kezdő vagyok ebben. Ilyen tabom van. Az a gondom, hogy 4-5 méter után nem érzékeli a wifit. Sürgős segítségét kérem valakinek. Előre is köszönöm!
Én egy kezdő vagyok ebben. Ilyen tabom van. Az a gondom, hogy 4-5 méter után nem érzékeli a wifit. Sürgős segítségét kérem
Szia! Myaudio 708DCC+ tabletem van. Bővíteném, de a leírás szűkszavúan nem mond semmit a határokról. Nem tudom 32 Gb-s micro sdhc-t elfogadna -e. Most 16 GB-s micro sd van benne. Nem költenék feleslegesen kártyára, ha nem működne vele. Köszi.
Szia, Itt azt írják max 32GB: http://www.imei.info/phonedatabase/10779-my-audio-series7-708dcc/
Kedves Programozó!
Teljesen amatőr vagyok tablet ügyekben.
Egy MyAudio Next Q7 tabletet vettünk gyermekünknek, mivel volt már egy másik MyAudio gépünk és az teljesen jól működött. A problémánk ezzel a tablettel, hogy rendkívül lassú rajta minden. Letöltés, telepítés, betöltés és a legegyszerűbb hardver igénytelen szoftverek futtatása közben is sűrűn akadozik, netezni szinte lehetetlen vele (a 2 évvel régebbi, sokkal vacakabb paraméterekkel rendelkező MyAudio tablet fényévekkel gyorsabb). Gondoltam, hogy frissítenék rajta, amit érdemes (firmware, op.rendszer), de nem találok semmi hivatalos oldalt, ahonnan ezt megtehetném, és az androidban sem látom a frissítés lehetőséget.
Nagyon megköszönném, ha tudnál segíteni, hogy mit tudnék tenni a teljesítmény javulás érdekében.
Köszönöm előre is!
Sziasztok! Ha volt erre valami megoldás, akkor nekem is elküldenétek? Egy ismerősöm MyAudio series 7 704SR tabletjével ugyanez a probléma. Még év elején hozták el és gondoltam várok kicsit hátha megjelenik hozzá a firmware vagy valami élhető leírás- mindent próbáltam már, ami jelenleg a neten van. Köszi!!!
nekem csak usb illesztö kéne mert nem ismeri fel a win7
Sziasztok nekem az lenne a baj a masinammal hogy el ütöttem a mintát es goggle bejelentkezest ker hogyan tudnám ujra húzni vagy resetelni? A faktoey resetet nem engedi köszi a válaszokat
üdv ! a fenti gond akadt nekemis , viszont amit lekellene szedni firmware-t nem tudom mert rámegyek az oldalra es my audio oldalt kiad es ott hol szedem le? előre is köszönöm
Szia,
Az évek alatt elkopott a link, de találtam egy drive megosztást a firmwarerel: https://drive.google.com/drive/folders/0B-pMXZ5kY1lTfi1NWTA5QUdtWEloNlNlQmQ2RHFuWl9GSFRXZlAyTUdrbGNXSEVOWWxWdTg
Szia!
Köszönöm a részletes leírást. Nálam most egy Myaudio 708QA van, amin még elindul az Android, de ott már csak az “Android UI sajnos leállt” üzenet jön elő, majd he leokázod, azonnal vissza is jön. Na gondoltam, hagy szóljon, reinstall. Igenám, de közli velem ez szimpatikus szoftver, hogy az eszköz nem igényel frissítést. No ilyenkor mi a manót lehet kezdeni? Úgy fest, hogy friss rajta az Android, amit a Live Suit nem nagyon akarna még feljebb frissíteni. Van bármi elképzelésed arról, hogy mit lehetne kezdeni a dologgal? (SD kártyás módszeren gondolkozom, de már a negyedik laptopot, és a negyedik különböző SD kártyát próbálom, de egyikkel sem tud mit kezdeni a Phoenix, alig egy perc után szimplán dob egy errort, bármelyik img-t próbálnám feltolni).
Köszi, Karcsi
Szia,
Esetleg ezt próbáld ki. Pár helyen azt olvastam, hogy valamelyik google update felelős a leállás miatt, de ha nem férsz hozzá az alkalmazásokhoz, hogy ott le lehessen törölni (mint itt: https://support.t-mobile.com/thread/75560?start=0&tstart=0), akkor marad a hard reset: https://www.youtube.com/watch?v=r4qfnVSZMEg
Üdv
Szia,
Sajnos csak a HR lehet megoldás, amitől nem is esnék kétségbe, ha rájönnék, hogy hogyan csináljam. Ezt a videót láttam, de az én esetemre nem áll, merthogy ezen a tableten nincsenek hangerő szabályozó gombok. Két és fél gombom van. Egy bekapcsoló gomb, egy képernyő zároló gomb, és a mikrofon nyílásában egy rejtett reset gomb. Na ezeket már minden variációban végig nyomkodtam, de szimplán csak bekapcsol. Mint írtam, ez egy 708QA, azaz kicsit más típus. Sajnos semmi leírást nem találok ennek a reseteléséhez :(
Sziasztok nekem az lenne a problémám vettem a napokban 1 myaudio tab 7 jet-et 1x betöltötte a logoig asztán onnan sehova most meg felveszi a töltést de 1perc és kikapcsol olyan mintha a rendszere szorakozna de usb nem ismeri fel sehogyanse hogy a programmal ujra tegyem rajta az androidot :( valami ötlet??? Elöre is köszi! 1 Gomb van a készüléken 1 power on/off és semmi több :( Esetleg ha valaki tudja hogyan kell hard resetet csinálni rajta azt is megköszönném! :)