Az alábbi cikket a szifon.com-on találtam. Meg is lepett, hogy amennyire eddig védték az Applet, most egy ilyen iromány született. Még aznap le is került az oldalról, de szerencsére a Google Reader megőrizte. Íme a cikk:

Alig 100 darab iPad mini érkezik az országba! Pénteken ne állj sorba…

forrás: Szifon.com szerző: admin
 
Sejtettem, hogy ez lesz belőle. Nem tudom mit csinál az Apple, de borzasztó. Az iPhone 5 a megjelenés óta nincs raktáron, 1 hónap alatt érkeznek meg a berendelt darabok, és emellé most úgy döntött az Apple, hogy bemutat még 4 új terméket. Teljesen szét van esve! Képtelenek ennyi terméket legyártani, az új iMac-ről még csak hír sincs, mikor lesz, 15-ös retina MacBook Pro például most lett csak rakáron, holott fél éve már, hogy rendelhető.

<p>
  Megérkezett az iPad mini és az iPad 4. Nos, az iPad miniből úgy tudjuk, boltokként körülbelül 20db-ra lehet számítani, ami SEMMI! Hogy engedheti ezt meg az Apple? Ha nem tudja legyártani, minek jelenti be? Inkább legyen raktáron az iPhone 5, és legyen később iPad mini, teljesen felesleges. Egyszóval, aki tényleg komolyan gondolja az iPad mini vásárlást, az vagy legyen az első 10-ben vagy egyáltalán ne álljon péntek reggel sorba.
</p>

<p>
  <img title="bbbb" src="http://egyprogramozo.eu/wp-content/uploads/2012/10/bbbb-500x247.jpg" alt="" width="500" height="247" />
</p>

<p>
  Úgy tudjuk pénteken az&nbsp;<a href="http://istyle.eu/" target="_blank">iStyle</a>&nbsp;és az&nbsp;<a href="http://xms.hu/" target="_blank">XMS</a>&nbsp;is reggel 8-kor fog nyitni, mind a&nbsp;<a href="http://xms.hu/" target="_blank">Fashion Streeten</a>, mind a&nbsp;<a href="http://xms.hu/" target="_blank">Duna Plázában</a>. Aki mondjuk az első 10-20 vásárló között van, nagyobb eséllyel kaparinthat magának egy Wi-Fi-s iPad minit, azonban vidékről tuti ne induljatok el vásárolni – hacsak nem elsőként álltok be a sorba. Véleményem szerint itt is igaz az, hogy feketéből lesz “nagyobb választék”, mint az iPhone 5-nél.
</p>

<p>
  Az iPad 4-ből&nbsp;<a href="http://handras.hu/?p=6932" target="_blank">Handrás</a>&nbsp;szerint picit komolyabb mennyiséget kapnak, így aki azt szeretne vásárolni, több esélye van. Itthon nem érvényes a 30 napos visszavásárlási garancia, tehát azt ne keressétek az APR-ekben!
</p>

<p>
  <a href="http://szifon.com/wp-content/uploads/2012/10/nanodsc09002.jpg" target="_blank" rel="lightbox[83]"><img title="nanodsc09002" src="http://egyprogramozo.eu/wp-content/uploads/2012/10/nanodsc09002-500x333.jpg" alt="" width="500" height="333" /></a>
</p>

<p>
  Picit még visszatérve az Apple-re, nézzük csak meg az iPod Touch és Nano készleteket. Az APR-ek nem tudják kiállítani az új termékeket, mert az Apple még nem küldte meg hozzájuk a megfelelő tartókat. Többek közt készlet sincs, alig 3-5db van minden üzletnek, ami továbbra is szánalmas. Így nem is értem, mit várunk karácsonykor, amikor majd tényleg elkezdenek vásárolni az emberek. Tuti nem az APR-ekben fogják megvenni ezeket a termékeket, hanem a nemhivatalos viszonteladóknál, ahol ha olcsóbbak nem is, de legalább raktáron lesznek ezek a termékek.
</p>

<p>
  Szedd össze magad Apple!
</p>